Smartlog v3 » mbt527001's blog » På tværs af USA RAE Heim, til Iowa kvinde, barfodet, i tilpasningen fremme børns sko ladning kontanter
Opret egen blog | Næste blog »

mbt527001's blog

nogle ting om mode, måske du vil kunne lide.

På tværs af USA RAE Heim, til Iowa kvinde, barfodet, i tilpasningen fremme børns sko ladning kontanter

25. Jun 2012 04:36, mbt527001

RAE Heim, 18 dage, Carol, sagde, at hvad der startede som en påstået eventyr, er blevet en akkumulerende af Soles4Souls, en velgørende organisation, der er et gebyr for børnesko. Heim i Boston alpha i april, hendes langrend trek. Hun håber at opnå i oktober i Huntington Beach i Californien.

Des Moines, Iowa - Iowa kvinde er aktiv barfodet uden for USA til førtiltrædelsesmidlerne for de fattige børnesko.

RAE 's, 18 Carol, i Boston, begyndte sin cross-country ekspedition i april og præstation evne til at oktober, Huntington Beach i Californien.

Den Des Moines Register til bolt op med hende i Iowa i denne uge, forkant hende og Vic luftfotos Aiguille temperaturer på 91 grader.

Heim holde op med at tale, men ikke forpustet. Hun sagde, at hun begyndte at løbe bagefter udholde tå, konkurs skoene barfodet og komfort. Sko nu kende hendes vægt, selv om hun skære dem gennem New Jersey, iturevne flaske og negle sendt tilbage til motorvejen, og læg dem på en aflejringer vej.

Hendes angst på den basale er som Derma mursten. Da de begyndte at bage kalorier, hun dannede sokker.

"Vi var indbygget i at køre barfodet," Haim sagde.

Hun fortalte journalisten, at hun MBT Sko Priser hadede at køre, selv de alarmerende fire til 5 boliger i bunden, mens arena softball.

"Det er som en straffet," sagde hun. Men Heim og indse, mennesker forventning hun kunne ikke løbe, hun indeholdt, for at bevise, at de tager fejl.

Hun gik ind i gyden jagt udholde sommer og møder en midaldrende mand 's løb, hvilket aggressiv hende.

Som en påstået chance er blevet en Soles4Souls donation, velgørenhed, er der et gebyr for børnesko.

"Når jeg føler at holde op, jeg forventer jeg accepterer vejrs 2900dollars," Haim sagde. "It is2900 par sko."

I sin fortsatte rejse, acceptere, at der været en mængde bump.

Efter tilføjede end 40 km om dagen for den oprindelige uge, hun forstuvede anklen, smertende Achilles obligation lidelse i knæet. Hun sad på vejkanten og græd, og spørger hendes mor.

"Mine forældre sætte os, du sætter dit mål, ikke stemmer overens op," Haim sagde.

Nu er hun en døgnrytmen standardtekst på 20 km. Hun var vant til en rygsæk, hendes ejendele. Hendes mor kiggede på hende hver handling og enhver bevægelse er lovlydige frem med GPS og rådede hende ven.

Heim sagde, hendes eventyr har været lykkelig.

Tags

Relaterede

Seneste